🚲 😃 Que fer? Aqui teniu rutes per anar en BTT 😃🚲


RECOMANACIONS I SENYALITZACIÓ 🗺️

EXPLORA AMB EL MAPA 🗺️

BTT Circular Centre a la Selva

Distància: 56 km
Desnivell: 425m
Nivell de dificultat: Mitjà

Municipi: Sils, Vidreres, Caldes de Malavella,Riudellots de la Selva, Vilobí d’Onyar, Santa Coloma de Farners, Riudarenes.
Ruta circular per la zona centre de la comarca de la Selva, que transcorre íntegrament per la xarxa de senderisme i BTT de la comarca. Aquesta xarxa comarcal es troba degudament mantinguda i senyalitzada.
Aquesta ruta es pot iniciar en qualsevol dels municipis per on passa el traçat.

Més informació: BTT Circular Centre a la Selva


BTT Circular Sud a la Selva

Distància: 96 km
Desnivell: 1.299m
Nivell de dificultat: Difícil

Ruta circular per la zona Sud de la comarca de la Selva, que transcorre íntegrament per la xarxa de senderisme i BTT de la comarca. Aquesta xarxa comarcal es troba degudament mantinguda i senyalitzada.
La ruta és exigent per fer-la en un dia. És pot iniciar en qualsevol dels municipis per on passa el traçat.

Més informació: BTT Circular Sud a la Selva

BTT Circular Nord a la Selva
Distància: 100 km
Desnivell: 3.141m
Nivell de dificultat: Molt difícil

Ruta circular per la zona Nord de la comarca de la Selva, que transcorre íntegrament per la Xarxa de Senderisme i BTT de la comarca. Aquesta xarxa comarcal es troba degudament mantinguda i senyalitzada. Es pot iniciar en qualsevol dels municipis per on passa el traçat.
La ruta és exigent i requereix un nivell tècnic i físic alt que en algun tram de corriol ens pot obligar a baixar de la bici.

Més informació: BTT Circular Nord a la Selva

BTT 1 – Puig de Cadiretes
Tossa de MarDistància: 10,9 km
Desnivell: 460 m
Temps estimat: 1 h
Nivell de dificultat: Molt difícil

L’itinerari s’inicia a la zona esportiva de Tossa de Mar, on hi ha el Punt d’Acolliment i el Parc de Sa Riera, amb arbres monumentals (com es Pi Gran de Can Martí o el Roure de la Descàrrega), la riera de Tossa de Mar o la zona humida recentment recuperada. El recorregut de la ruta és per un relleu totalment muntanyenc, en ple massís de Cadiretes (PEIN), amb un paisatge dominat per la vegetació mediterrània i que permet també gaudir d’increïbles panoràmiques de la costa i l’interior.

Més informació: Puig de Cadiretes

BTT 2 – Planes de l’Aromir
Tossa de MarDistància: 14,8 km
Desnivell: 200 m
Temps estimat: 1 h
Nivell de dificultat: Difícil

L’itinerari s’inicia a la zona esportiva de Tossa de Mar, on hi ha el Punt d’Acolliment i on podrem visitar el Parc de Sa Riera, amb arbres monumentals (com es Pi Gran de Can Martí o el Roure de la Descàrrega), la riera de Tossa de Mar o la zona humida recentment recuperada.

Més informació: Planes de l´Aromir

BTT 3 – Aiguafina
Tossa de MarDistància: 18,4 km
Desnivell: 185 m
Temps estimat: 1 h 15 min
Nivell de dificultat: Difícil

L’itinerari s’inicia a la zona esportiva de Tossa de Mar, on hi ha el Punt d’Acolliment i on podrem visitar el Parc de Sa Riera, amb arbres monumentals (com es Pi Gran de Can Martí o el Roure de la Descàrrega), la zona humida recentment recuperada o la riera de Tossa de Mar(que podeu observar a la fotografia). El recorregut de la ruta és a l’abast de qualsevol usuari, però presenta algun pas amb una certa dificultat.

Mes informació: Aiguafina

BTT 4 – Sant Pere del Bosc
Lloret de MarDistància: 13,2 km
Temps estimat: 1 h
Nivell de dificultat: Difícil

Itinerari que transcorre pel bell mig de la serralada litoral selvatana, entre alzinars, sureres i pinedes. Val la pena fer una aturada per contemplar els diversos elements del patrimoni arquitectònic que hi ha dispersos al llarg del recorregut.

Més informació: Sant Pere del Bosc

BTT 6 – El Vilar
BlanesDistància: 8,2 km
Desnivell: 140 m
Temps estimat: 45 min
Nivell de dificultat: Mitjà

Per iniciar aquest itinerari cal dirigir-se al Paratge del Vilar, que hi arribareu seguint les indicacions que hi ha a la carretera entre Blanes i Hostalric (Gi-682), a uns tres quilòmetres de Blanes. Es tracta d’una ruta que transcorre entre els municipis de Blanes i Lloret de Mar, de pocs quilòmetres de recorregut, però que permet descobrir un bon grapat d’elements d’interès.

Més informació: El Vilar

BTT 7 – Blanes
BlanesDistància: 4,4 km
Desnivell: 100 m
Temps estimat: 25 min
Nivell de dificultat: Fàcil

Per iniciar aquest itinerari cal dirigir-se al Paratge del Vilar, on arribareu seguint les indicacions que hi ha a la carretera entre Blanes i Hostalric (Gi-682), a uns tres quilòmetres de Blanes. Es tracta d’una ruta que transcorre entre els municipis de Blanes i Lloret de Mar, de pocs quilòmetres de recorregut i de molt baixa dificultat.

Més informació: Blanes

BTT 8 – Vallcanera-Serramagra
SilsDistància: 15,9 km
Desnivell: 80 m
Temps estimat: 1 h
Nivell de dificultat: Mitjà

L’inici d’aquest itinerari es troba situat a l’aparcament de l’estació de ferrocarrils de Sils. Des d’aquest punt ja podreu divisar l’església parroquial de Santa Maria de Sils (1), coneguda des del 1185 i on hi destaca el campanar coronat amb un forjat de ferro obra de Rafael Masó ja fa més de 100 anys.

Més informació: Vallcanera-Serramagra

BTT 9 – Estany de Sils
SilsDistància: 12.1 km
Desnivell: 10 m
Temps estimat: 45 min
Nivell de dificultat: Fàcil

L’inici d’aquest itinerari es troba situat a l’aparcament de l’estació de ferrocarrils de Sils. Des d’aquest punt ja podreu divisar l’església parroquial de Santa Maria de Sils (1), cap a on us haureu de dirigir, coneguda des del 1185 i on hi destaca el campanar coronat amb un forjat de ferro obra de Rafael Masó ja fa més de 100 anys.

Més informació: Estany de Sils

BTT 10 РSant Mar̤al
ArbúciesDistància: 32,6 km
Desnivell: 865 m
Temps estimat: 2 h
Nivell de dificultat: Molt difícil

Aquest itinerari s’inicia a la zona esportiva de Can Delfí (Prat de Can Delfí, s/n) i transcorre per la part oest del municipi d’Arbúcies. Tant l’inici com el final del recorregut segueixen part del curs de la riera d’Arbúcies (1), que és un espai natural protegit pel PEIN. Malgrat això, pràcticament el 90% del recorregut transcorre entre pistes forestals per zona boscosa del Parc Natural del massís del Montseny (2), però cal advertir que es tracta d’una ruta que presenta una dificultat elevada i que cal estar preparat.

DESCARREGA’T LA PUBLICACIÓ BTT

Més informació: Sant Marçal

BTT 14 – Camps de l’Onyar
Caldes de MalavellaDistància: 16,1 km
Desnivell: 25 m
Temps estimat: 1 h
Nivell de dificultat: Mitja

Aquesta ruta s’inicia a la zona esportiva de Caldes de Malavella (Avda. de Caldes, s/n), davant del pavelló poliesportiu i molt a prop de l’oficina de turisme. Es tracta d’un dels itineraris més fàcils de tot el centre BTT La Selva, que transcorre entre els municipis de Caldes de Malavella i Riudellots de la Selva, per un territori totalment planer.

Més informació: Camps de l´Onyar

BTT 15 – Sant Maurici
Caldes de MalavellaDistància: 8,6 km
Desnivell: 65 m
Temps estimat: 30 min
Nivell de dificultat: Mitja

Aquesta ruta s’inicia a la zona esportiva de Caldes de Malavella (Avda. de Caldes, s/n), davant del pavelló poliesportiu i molt a prop de l’oficina de turisme. Es tracta d’un itinerari molt assequible, ja que els desnivells no són gaire importants i es tracta d’una ruta de curta longitud.

Més informació: Sant Maurici


BTT 16 – Crosa de Sant Dalmai

Vilobí d’OnyarDistància: 14,5 km
Desnivell: 40 m
Temps estimat: 45 min
Nivell de dificultat: Mitja

L’inici de l’itinerari és el camp de futbol de Vilobí d’Onyar i en el seu tram inicial discorre en paral·lel al riu Onyar (1). Es tracta d’una ruta molt poc exigent, que permet acostar-se a interessants espais naturals de la comarca de la Selva i gaudir d’un paisatge planer i dominat per un esquitx de masos, conreus i retalls de bosc.

Més informació: Crosa de Sant Dalmai

BTT 17 – Puig de Montgròs
Lloret de MarDistància: 15,9 km
Desnivell: 295 m
Temps estimat: 1 h
Nivell de dificultat: Difícil

La ruta s’inicia al davant mateix de l’Oficina de Turisme central de Lloret de Mar (Avda. de les Alegries, 3), que és el Punt d’informació BTT, i transcorre pel bell mig de la serralada litoral selvatana, entre boscos mediterranis litorals.

Més informació: Puig de Montgròs

BTT 18 – Santa Brígida
AmerDistància: 13,4km
Desnivell: 300m
Temps estimat: 1h 15min
Nivell de dificultat: Difícil

L’itinerari s’inicia a l’antiga estació del carrilet d’Amer (C/ Pujada de l’Estació, 15), on hi ha el Punt d’Acolliment i la Via Verda de Girona a Olot (1). Aquesta és una ruta curta però exigent, molt recomanable per la magnífica panoràmica de la comarca que es té des de l’ermita de Santa Brígida.

Més informació: Santa Brígida

BTT 19 – Bonmatí
AmerDistància: 21,1 km
Desnivell: 145 m
Temps estimat: 1 h 30 min
Nivell de dificultat: Mitja

L’itinerari s’inicia a l’antiga estació del carrilet d’Amer (C/ Pujada de l’Estació, 15), on hi ha el Punt d’Acolliment i la Via Verda de Girona a Olot (1). Es tracta d’un recorregut molt assequible, apte per a gairebé tot tipus d’usuaris i que permet observar patrimoni cultural, industrial i natural.

Més informació: Bonmatí

BTT 20 – Sant Pere Màrtir
AmerDistància: 21,3 km
Desnivell: 190 m
Temps estimat: 1 h 30 min
Nivell de dificultat: Difícil

L’itinerari s’inicia a l’antiga estació del carrilet d’Amer (C/ Pujada de l’Estació, 15), on hi ha el Punt d’Acolliment i la Via Verda de Girona a Olot (1). La ruta és molt variada, amb molts ascensos i descensos, tot i que no massa pronunciats. L’ascensió pels turons que envolten Amer i Sant Julià permeten gaudir d’una gran perspectiva dels cingles de Sant Roc i la Vall del Ter.

Més informació: Sant Pere Màrtir

BTT 21 – Els pantans
AmerDistància: 30,9 km
Desnivell: 685 m
Temps estimat: 2 h 30 min
Nivell de dificultat: Molt difícil

L’itinerari s’inicia a l’antiga estació del carrilet d’Amer (C/ Pujada de l’Estació, 15), on hi ha el Punt d’Acolliment i la Via Verda de Girona a Olot. Tanmateix, també es pot iniciar la ruta a Sant Martí Sacalm, on hi ha també un punt de sortida. Aquesta ruta és potser una de les més atraients des del punt de vista paisatgístic, a més de ser molt recomanable per als usuaris més experts, donada la seva dificultat (inclou una ascensió des dels 175 m d’Amer fins als 800 m de Sant Martí Sacalm).

Més informació: Els Pantans

BTT 22 – Montsoriu
ArbúciesDistància: 23,9 km
Desnivell: 430 m
Temps estimat: 1 h 45 min
Nivell de dificultat: Difícil

Aquest itinerari s’inicia a la zona esportiva de Can Delfí (Prat de Can Delfí, s/n) i transcorre per la part sud del municipi d’Arbúcies. Es tracta d’una ruta que rep el nom d’un dels paratges més emblemàtics de la comarca de la Selva: el castell de Montsoriu.


DESCARREGA’T LA PUBLICACIÓ BTT

Més informació: Montsoriu

BTT 23 – Sant Pere Sestronques
AnglèsDistància: 12,8 km
Desnivell: 130 m
Temps estimat: 45 min
Nivell de dificultat: Difícil

Aquest itinerari s’inicia al davant de l’antiga estació del carrilet d’Anglès, que es troba a l’actual Via Verda de Girona a Olot (1). A l’altre costat de carretera, en aquest mateix punt de sortida, podrem observar les naus i l’antiga colònia industrial Burés. La ruta de Sant Pere Sestronques permet recórrer tant paisatges agrícoles, com els que veurem al Pla de Trullars, com paisatges boscos de l’extrem nordest del massís de les Guilleries.


DESCARREGA’T LA PUBLICACIÓ BTT

Més informació: Sant Pere Sestronques


BTT 24 РLes masies de Sant Aman̤

AnglèsDistància: 9,8 km
Desnivell: 95 m
Temps estimat: 30 min
Nivell de dificultat: Difícil

Aquest itinerari s’inicia al davant de l’antiga estació del carrilet d’Anglès, que es troba a l’actual Via Verda de Girona a Olot (1). A l’altre costat de carretera, en aquest mateix punt de sortida, podrem observar les naus i l’antiga colònia industrial Burés. Aquesta ruta coincideix amb part del recorregut de la ruta de Sant Pere Sestronques i permet descobrir, principalment, les diferents masies de la zona: Can Falguera, Can Figueras, Comarodona, etc. El camí entre les masies, algunes de les quals estan catalogades, és eminentment forestal alternant amb zones de conreus.


DESCARREGA’T LA PUBLICACIÓ BTT

Més informació: Les Masies de Sant Amanç

BTT 25 – Puig d’Afrou
La cellera de TerDistància: 18,2 km
Desnivell: 655 m
Temps estimat: 1 h 45 min
Nivell de dificultat: Molt difícil

Per iniciar aquest itinerari cal dirigir-nos a la carretera vella de Santa Coloma a Olot, a la sortida nord del poble de la Cellera de Ter. La ruta presenta un fort desnivell que ascendeix fins al conegut Puig d’Afrou (1), circulant per pistes en un entorn plenament forestal. Al cim del puig hi trobareu una creu de grans dimensions i és un conegut punt a la zona per a la pràctica de parapent.

Més informació: Puig d´Afrou

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
Hola! Necesitas ayuda? Hablemos por WhatsApp :)