Crònica de l’emocionant carrera de la 2a edició Volta BTT+E-BIKE Aiguaviva Parc: Un èxit rotund per als participants, patrocinadors i organitzadors!

Hola a tots! Volíem prendre un moment per agrair a tots els meravellosos concursants, patrocinadors i col·laboradors que van fer possible la 2a Volta BTT+E-Bike d’Aiguaviva Parc.

Gràcies per confiar un altre any més a l’associació de veïns d’Aiguaviva Parc i per ser part integral d’aquesta cursa. Sense vostès, no hauríem pogut assolir aquest increïble esdeveniment que va reunir tantes persones apassionades pel ciclisme. Va ser un gran honor tenir-los tots aquí a Aiguaviva Parc!

Com una petita mostra del nostre agraïment, vam lliurar als 9 primers participants guanyadors, una medalla per reconèixer el seu increïble rendiment i esforç. Tot i així, sabem que el seu esforç no es mesura només en termes d’una medalla. Vostès van dedicar el seu temps, energia i suport absolut per fer possible aquest esdeveniment. Per això us agraïm de tot cor, una vegada més!

Estem molt contents que hagin tingut una experiència inoblidable a la nostra 2a Volta BTT+E-Bike d’Aiguaviva Parc i esperem amb ànsies el proper any 2024 per fer-ho de nou.

No us perdeu aquest emocionant esdeveniment en el futur!

Enhorabona a tots els participants pel seu excel·lent rendiment. Els veurem el proper any!

Gràcies a tots els patrocinadors i col·laboradors pel seu excel·lent servei.

Guanyadors:

Aquí teniu unes imatges de l’esdeveniment 2a Volta BTT+E-Bike amateur Aiguaviva Parc.

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
Hola! Necesitas ayuda? Hablemos por WhatsApp :)