Havaneres Aiguaviva Parc 2023 va ser un èxit rotund!

El passat 15 de juliol, el nostre primer esdeveniment Havaneres Aiguaviva Parc va tenir lloc amb una extraordinària assistència de més de 175 persones. No podem expressar la nostra gratitud suficient a cadascun de vosaltres que es van unir a nosaltres aquell dia i van fer d’aquesta experiència una cosa realment especial.

Des del moment que vam obrir les portes fins al moment que es van apagar els llums, l’ambient estava carregat d’emoció i alegria. L’energia que van transmetre mentre gaudien de les belles havaneres i disco mòbil va ser contagiosa i ens va recordar per què fem aquest esdeveniment amb tanta il·lusió.

Volem agrair a tots els nostres talentosos artistes que van posar tot el seu cor a cada interpretació i músics. La seva passió i dedicació van ser evidents a cada nota i ens van deixar sense paraules amb el seu talent. Sense ells, aquest esdeveniment no seria possible.

També volem agrair al nostre equip d’organitzadors i voluntaris increïble. El seu ardu treball i compromís van ser fonamentals per garantir que tot sortís sense problemes i segons el planejat. Ens sentim veritablement afortunats de comptar amb un grup tan talentós i col·laboratiu!

Finalment, però no menys important, volem donar les gràcies a tots vosaltres, els nostres convidats. La seva presència i entusiasme van fer d’Havaneres Aiguaviva Parc 2023 un esdeveniment memorable. Ens comprometem a seguir brindant-los experiències plenes de música, diversió i emocions duradores en els propers anys.

Gràcies a tots per oferir-nos l’oportunitat de formar part d’aquesta gran família del barri d’Aiguaviva Parc!

Vídeos

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
Hola! Necesitas ayuda? Hablemos por WhatsApp :)