L’ajuntament de Vidreres obre noves vies de comunicació amb la ciutadania

Es tracta del cicle de sessions Parlem de que ha de començar de cares al setembre i que vol recollir suggeriments i propostes. L’objectiu és també resoldre dubtes de diverses qüestions.En aquesta línia es proposen uns pressupostos participats sense xifra econòmica per tal que puguin estudiar-se totes les propostes rebudes.

L’ajuntament busca noves vies per sentir la veu de la ciutadania i fer realitat propostes o suggeriments dels mateixos veïns i veïnes. En aquesta línia es proposa, a partir del setembre, un cicle de sessions sota el nom de “Parlem de”. Es volen organitzar diverses reunions per parlar de temes que afecten els vidrerencs i vidrerenques amb moltes temàtiques.

Les jornades, que se celebrarien mensualment, volen resoldre dubtes que puguin sorgir, així com explicar l’estat de projectes, actuacions,  buscant que la ciutadania sigui partícip del projecte de poble.  Amb aquestes sessions es volen recollir també propostes per poder-les estudiar i poder-les tirar endavant.

Segons l’alcalde, Jordi Camps: “Amb el parlem de es vol escoltar la ciutadania i donar solució a les seves inquietuds”.

En aquesta línia també s’estan preparant uns pressupostos participats escoltant a les  les entitats i veïns. De moment l’ajuntament s’ha posat en contacte amb les diferents organitzacions perquè facin un llistat de les seves necessitats per tal d’incloure les partides corresponents  al pressupost de l’any vinent i posteriorment també es farà extensiu als veïns i veïnes per incloure les necessitats que expressin.

L’alcalde explica que: “volem tirar endavant uns pressupostos participats sense posar una xifra en concret, perquè no ens volem encasellar en una quantitat econòmica, sinó que volem posar sobre la taula qualsevol necessitat de veïns o entitats per poder-la dur a terme i, per tant, si ens fan arribar la seva proposta la tindrem en compte pel proper pressupost anual”.

VISITAS A ESTA PAGINA: [Get_Counter_Hits base=»100000″]

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
Hola! Necesitas ayuda? Hablemos por WhatsApp :)