Més personal i més freqüència en el servei de neteja de carrers

Són canvis que milloraran substancialment el servei i que és possible gràcies a l’entrada en vigor del contracte recentment licitat

A partir de setembre els veïns i veïnes de Vidreres gaudiran d’uns carrers i espais públics més nets. Si bé fins ara ja es disposava d’un equip de neteja eficient, el consistori havia rebut diverses queixes pel que s’ha decidit ampliar el personal i la freqüència del servei. Això és resultat del nou contracte que permetrà millorar l’eficiència.

Durant les darreres setmanes ja s’han dut a terme diverses actuacions com neteja d’embornals, desratització a diversos sectors i rieres del poble, així com una neteja intensa de carrers en zones com Aiguaviva, Mas Flassià, La Goba o Terrafortuna. Més endavant es farà neteja viària a la Pineda i Barri de la Pau, les Serres i el centre. També s’han netejat recs i rieres al Pla de la Font i a Mas Flassià, així com alguns punts de contenidors.

Per al regidor de l’àrea, Enric Gual: “cal remarcar la bona feina que han fet els tècnics municipals, que han analitzat minuciosament les mancances tant del contracte actual com de les necessitats específiques de cada zona”. Així per exemple hi ha neteges que passen de fer-se mensualment a fer-se quinzenalment. A banda també es farà un seguiment específic a les papereres, reparant, fent inventari i desinfectant mobiliari públic. El vehicle escombradora, a banda, té més capacitat i passa a ser de titularitat municipal.

L’ajuntament posa a disposició dels veïns el mail ajuntament@vidreres.cat per fer-hi arribar queixes i suggeriments amb voluntat de seguir millorant el servei.

Per a l’alcalde, Jordi Camps “la voluntat és millorar les tasques de neteja de tot el municipi. Ja s’hi veu milloria amb les actuacions de les darreres setmanes, però a partir de la primera quinzena de setembre els canvis encara seran més substancials amb l’augment de personal i la freqüència de serveis”.

 

 

VISITAS A ESTA PAGINA: [Get_Counter_Hits base=»100000″]

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
Hola! Necesitas ayuda? Hablemos por WhatsApp :)