PETICIONS SIGNATURES TRIBUNAL SUPREM SENTENCIA 11/2022 AIGUA / AJUNTAMENT DE VIDRERES

Adjunt teniu informació sobre la sentència del tribunal suprem núm. 11/2022 sobre el tema aigua i l’Ajuntament de Vidreres / Defensor del ciutadà.

========================================================

En data 12 de gener de 2022 el Tribunal Suprem va dictar la ST. 11/2022 i va confirmar que l’Ajuntament seria qui assumirà la gestió directa del servei de subministrament d’aigua potable al municipi de Vidreres.
Aquesta sentència és ferma, definitiva i d’obligat compliment, amb el fi de portar a terme la municipalització del servei d’aigua potable.
La ciutadania de Vidreres està cansada del mal servei en el subministrament i dels talls continus en un servei tan bàsic, que afecta el seu dret a una vida digna i en condicions, i al seu dret fonamental a la salut.
Per aquest motiu, atesa la lentitud de l’administració demanem agilitzar els tràmits per municipalitzar el servei d’aigua, donar compliment a la sentència del TS (tribunal suprem) i donar un servei bàsic de forma satisfactòria.

Demanem a l’Ajuntament de Vidreres:
— Que agilitzi la tramitació dels procediments necessaris per assumir la presentació d’aquest servei tan bàsic per la ciutadania i evitar que s’hagi d’acudir als tribunals per reclamar l’efectiu compliment de la sentència.

Des de l’associació de veïns, demanem a tots els veïns de la nostra urbanització Aiguaviva Parc, que podeu passar pel nostre local social situat al carrer Boix cantonada carrer Crisantem per tal de signar la petició per agilitzar la tramitació dels procediments necessaris per assumir la prestació d’aquest servei tan bàsic per la ciutadania i reclamar.
L’efectiu compliment de la sentència 11/2022.
Les dates que podeu passar pel Local Social són:

Mes de juliol
Dimarts de 10:00 a 12:00 hores
Dijous de 17:00 a 19:00 hores
Diumenges de 10:00 a 12:00 hores

Amb tots els problemes que tenim amb l’aigua, ens cal el vostre ajuda per tenir força amb les signatures i lluitar per la sentència!

Esperem a tots al local social per les signatures!!

ÀNIMS!!!!!

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
Hola! Necesitas ayuda? Hablemos por WhatsApp :)